Quarteris
admin

Do³±czy³: 30 Wrz 2006 Posty: 2820 Sk±d: TG |
|
satanizm, narkotyki itd |
|
Chce wam tutaj zaprezentowaæ trzy ¶wietne strony w stylu s. Doroty.
Linki:
http://kombajn.pro9.net/hhzlem/
http://kombajn.pro9.net/metalowcyzlem/
http://kombajn.pro9.net/wocstok/
Przyk³ady "dobrych rad" z tych stron:
• Córka po powrocie z "przystanku wocstok" posz³a spaæ. Co to mo¿e oznaczaæ?
Oznacza to, i¿ pañstwa pociecha przed odjazdem z przystankowego pola do domu, zaaplikowa³a sobiê dawkê tzw. "maryhu³aniny" - silnego narkotyku sporz±dzonego przez szatanistyczn± sektê, która w ten sposób werbuje nowych cz³onków. Niczego nie ¶wiadoma m³odzie¿, siêga po narkotyk po czym staje siê cz³onkiem sekty.
• Co zrobiæ by pozbyæ sie zapachu wodstoku z ubran mojego dziecka?
moja rada jest moze zbyt dosadna ale nie widze innego rozwiazania jak SPALENIA TYCH RZECZY LYB ICH WYRZUCENIE DO SMIECI.
• Jak wyleczyæ dziecko ze s³uchania metalu?
Najlepiej przywi±zaæ je do ³ó¿ka, zastawiæ krzy¿ami, obficie oblaæ wod± ¶wiêcona i na ca³± noc pu¶cic w radiu Ojca Dyrektora.
• W szufladzie córki/syna odnalaz³am ¿yletki - co to oznacza?
¯yletki s± najczê¶ciej urzywanym narzêdziem przez szatanistów praktykuj±cych tzw. "okultycyzm" (najniebezpieczniejszy od³am szatanizmu). Szatani¶ci urzywaj± ich do nacinania skóry r±k w celu spuszczenia krwi, któr± nastêpnie pij±. Je¿eli odnale¼li¶cie pañstwo tak± ¿yletkê w ekwipunku swojej pociechy, to niemal¿e w stu procentach oznacza to, i¿ dziecko praktykuje tzw. "okultycyzm".
• Moja córka/syn mimo, ¿e nie jest tzw. "metalowcem" przebywa w towarzystwie osób ubranych na czarno.
Nale¿y kategorycznie zabroniæ swojemu dziecku spotykania siê z lud¼mi ubranymi na czarno (s± to tzw. "szatani¶ci"). W przypadku gdy pañstwa dziecko jest kobiet±, mo¿e siê to zakoñczyæ wykorzystaniem Pañstwa córki na tzw. "czarnej mszy". (szatani¶ci gwa³c± i sk³adaj w ofierze szatanowi w³a¶nie kobiety).
• Córka/syn s±siadów nosi dziwne emblematy (w tym tzw."Pentagram") na plecaku/koszulce, co robiæ?
- nale¿y niezw³ocznie porozmawiaæ z rodzin± tzw. metalowca. Nastêpnie nale¿y zatelefonowaæ na Policjê i przekazaæ informacjê i¿ w pañstwa dzielnicy/na pañstwa ulicy najprawdopodobniej s± odprawiane tzw. "Czarne msze" oraz istnieje mo¿liow¶æ praktykowania czarnej magii.
• Moj córka/syn s³ucha najciê¿szej odmiany rocka - heavy metalu. Co robiæ?
- Jedynym wyj¶ciem jest wy¿ucenie wszystkich p³yt zespo³ów, których liste podali¶my powy¿ej. Najpewniej jest jednak je spaliæ, wtedy mamy stu procentow± pewno¶æ, ¿e p³yt nie da siê ju¿ odzyskaæ.
• Co robiæ jak córka/syn zaczynaj± ubieraæ czarne ubrania i nosiæ dziwne kolce na nadgarstkach?
Prawdopodobnie wtedy Twoje dziecko zaczyna wspó³pracowaæ z Szatanem. Jest to szczególnie niebezpieczne, wiêc niezw³ocznie udaj sie do pobliskiej parafii i porozmawiaj z ksiêdzem, a¿eby to on po¶wieci³ Pañstwa córke/syna wod± ¶wiecon±, by wypêdziæ Szatana z umys³u i duszy twojej pociechy. Ponadto nale¿y w trybie niemal¿e natychmiastowym ukryæ przed córk±/synem dziwne metalowe kolce - naukowcy po latach badañ dowiedli, i¿ s³u¿± one obrzêdom okultystycznym na tzw. "czarnych mszach"
• Moja pociecha nie wstaje na czas do szko³y, co jest tego przyczyn±?
Przyczyn± jest przedawkowanie tzw. "speeda (czyt. spida)". Za¿ywanie tego narkotyku jest dowodem na to, i¿ pañstwa pociecha jest ju¿ zaawansowanym narkomanem i najprawdopodniej za¿ywa równie¿ inne ¶mierciono¶ne narkotyki.
• Moja córka/syn posiada dziwnie wygl±daj±ce naszywki. Co robiæ?
Cenieni naukowcy udowodnili, ¿e naszywki s± miejscami, w których narkomani przetrzymuj± narkotyki. Im wiêksza ilo¶æ naszywek, tym bardziej twoje dziecko jest uzale¿nione od tzw. "haszyszu". Nale¿y wtedy niezw³ocznie odpruæ naszywki z odzienia. Nale¿y przy tym zachowaæ szczególn± uwagê, gdy¿ dotkniêcie przedmiotów maj±cych kontakt z narkotykiem, powoduje natychmiastowe uzale¿nienie.
• U mojego syna/córki znalaz³em w kieszeni nasionka nieznanego pochodzenia. Co robiæ???
Nale¿y niezw³ocznie wrzuciæ nasionka do gara z wrz±cym chlorem, a¿eby TCHC ("to chyba calak" - m³odzie¿owa nazwa trawki narkotycznej) odparowa³ i znikn±³ bezporwrotnie nie nara¿aj±c naszej pociechy na uzale¿enienie.
• moja córka/syn s³ucha hip-hopu, co robiæ?
Nale¿y zabraæ córce/synowi magnetofon/walkam oraz inne urz±dzenia s³u¿±ce do s³uchania muzyki. Nale¿y tak¿e zabraæ wszystkie kasety oraz p³yty - sluchanie hip hopu grozi narkomani± oraz uzale¿nieniem od tzw. "trawki" - twardego narkotyku.
Sorki ¿e tak du¿o ale po prostu wybra³em najlepsze:]
I jeszcze dowalê listê "satanistycznych zespo³ów" z jednej ze stron:] :
• AC/DC - Anti Christ / Devil's Children* (Przeciwko Chrystusowi / Dzieci Diab³a)
• Apokalips
• Arka Satana
• Avril Lavigne
• Axel Rose
• Blink 182
• Evanescence
• Good Charlotte
• Hellhammer
• Jan Borysewicz
• Kat - nale¿y na ten zespó³ szczególnie uwarzaæ, gdy¿ praktykuj± czarn± magiê i s± przedewszystkim Polskim zespo³em
• HIM - His Infernal Majesty* (Jego Piekielna Wysko¶æ)
• KISS - Knights In Satan's Service* (Rycerze W S³u¿bie Szatana)
• Kombajn do zbierania kur po wioskach
• Linkin Park
• Limp Bizkit
• Lucyferius 666
• Manowar
• Marilyn Manson
• Michael Jackson
• Myslovitz
• Necrobutcher
• Nightwish
• Nirvana - Lider K. Cobain (†27) zosta³ opêtany przez szatana, nastêpnie pope³ni³ samobójstwo.
• Papa Roach
• Rammstein
• Rhapsody
• Satanica
• Sex Pistols
• Scorpions
• Sting - Satanic Thoughts In Naked Guy
• System of a Down - zespó³ posiada dwie nazwy, drug± z nich jest SOAD.
• The Doors
• The Police
• The Rasmus
• Trubadurzy
• Turbon
• Van Halen
• Wilki - nazwa zespo³u nawi±zuje do ba¶niowych wilko³aków - satanistycznych bestii.
• Zalef
_________________ Moje zasady:
1. Niewa¿ne ¿e moje pomys³y s± g³upie, wa¿ne ¿e je w ogóle mam:p
2. Nie jestem z³o¶liwy, ani perfidny... Jestem po prostu szczery:P
3. Stosujê swoje w³asne zasady pisowni
4. Wszystkich kolokwializmów u¿ywam ¶wiadomie |
|