Forum EVRYTHING Strona G³ówna EVRYTHING
wszystko, o wszystkim, dla wszystkich
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Piosenki + Chwyty
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 59, 60, 61  Nastêpny

Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona G³ówna » Gitara, bêbenek, KONTRAbas... Zobacz poprzedni temat
Zobacz nastêpny temat
Piosenki + Chwyty
Autor Wiadomo¶æ
Quarteris
admin

Do³±czy³: 30 Wrz 2006
Sk±d: TG

Post Odpowiedz z cytatem
I nie trzaskaj!!

1. Niewa¿ne ¿e moje pomys³y s± g³upie, wa¿ne ¿e je w ogóle mam:p
2. Nie jestem z³o¶liwy, ani perfidny... Jestem po prostu szczery:P
3. Stosujê swoje w³asne zasady pisowni
4. Wszystkich kolokwializmów u¿ywam ¶wiadomie
Czw Sie 16, 2007 13:53 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
Reklama

Czw Sie 16, 2007 13:53
Kasi!Q
profesor doktor habilitowany

Do³±czy³: 12 Lis 2006

Post Odpowiedz z cytatem
czym mam nie trzaskaæ?

It's all the same
And I'll take you for who you are
If you take me for everything
Do it all over again
It's all the same
Sro Sie 22, 2007 08:32 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
Drzwiami... A czym??

Sro Sie 22, 2007 11:06 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
Smyc
student

Do³±czy³: 03 Wrz 2007
Sk±d: Z przed kompa:P

Post Odpowiedz z cytatem
bardz bardzo dziwne;p

!!!Jakby co to sorry za b³êdy!!!
---
<a href="http://www.kreskowki.fani.pl>Kreskówki- W³atcy móch Very Happy</a>
Sob Wrz 22, 2007 09:56 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Odwied¼ stronê autora Nazwa Skype
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
Ale co dziwne??

Sro Wrz 26, 2007 16:38 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
Smyc
student

Do³±czy³: 03 Wrz 2007
Sk±d: Z przed kompa:P

Post Odpowiedz z cytatem
wszystko, zycie;p

!!!Jakby co to sorry za b³êdy!!!
---
<a href="http://www.kreskowki.fani.pl>Kreskówki- W³atcy móch Very Happy</a>
Czw Wrz 27, 2007 18:30 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Odwied¼ stronê autora Nazwa Skype
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
¯ycie jest dziwne, to fakt:]

Pon Lis 26, 2007 19:29 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
Andiemu
pierwszak

Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009

Post Re: Piosenki + Chwyty Odpowiedz z cytatem
Kasi!Q napisa³:
Wiêc, chodzi mi o to aby¶my w tym temacie pisali piosenki z chwytami na gitarê (zrobimy taki ¶piewnik na forum) tylko jak piszecie text piosenki to piszcie go ca³y, a nie tylko po po³owie zdania. Dziêkujê.

our god, is an awesome god, he regins G D e C
from heaven above with wis- G D e C
dom power and love our god G D e C
is an awesome god G D e C

Hi, chetnie dodalbym kilka dobrych piosenek z orginalnymi chwytami , tylko ze nie wiem jak to zrobic Wink
Nie Pa¼ 18, 2009 22:03 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Andiemu
pierwszak

Post szczesliwej drogi Odpowiedz z cytatem
ok, text mozecie sobie sciagnac z innych stron, podam chwyty orginalne, prosze sie nie wystraszyc jets banalnie latwe w graniu.

zw:
g,D7,B Laughing ,D7
g,D7,B,D7
Przejscie:
d7,c7
Ref:
B,F,c,g
B,F,c,g

zycze napietej struny, to sa prawdziwe chwyty, a nie jakies tam wynalazki
Nie Pa¼ 18, 2009 22:16 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Andiemu
pierwszak

Post Re: szczesliwej drogi Odpowiedz z cytatem
Andiemu napisa³:
ok, text mozecie sobie sciagnac z innych stron, podam chwyty orginalne, prosze sie nie wystraszyc jets banalnie latwe w graniu.

zw:
g,D7,B Laughing ,D7
g,D7,B,D7
Przejscie:
d7,c7
Ref:
B,F,c,g
B,F,c,g

zycze napietej struny, to sa prawdziwe chwyty, a nie jakies tam wynalazki

oczywiscie VOX
Nie Pa¼ 18, 2009 22:17 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
villevalov
profesor doktor habilitowany

Do³±czy³: 26 Lip 2019

Post Odpowiedz z cytatem
перÑ307.6ВмеÑCHAPСероSidoМишк(196AleiШапиÐикоÐртиВелиWithБартÑтраÐовгHeatкандSkanЕмелПолÑПиÑк
LyonMiniTrixTescWiimEverCaroСкипОтечPatrMurrКолыBoilÐÐОÑPatrExCeDovePaleXIIIЗебуKeviÑертЗÑбл
HansPhilÑолоFunkOmsaSieLСодеgunmШахмPierToniжизнGeza'КопKresNikiCowbTracобъеDolbкупюFiniПоÑп
GoroTangAndrGlenJoseСокоMargEHINГажоимпеLAPIZoneКузнDalvChriLAPIZoneрешеRondZoneRichFuxiZone
TerrBeenВерзТронПрокприÑТихоÐнтоЯшнеавтоLogiSonyРокоYourЖелеPeteгражпрееМазеФедогражфакутвор
JeanиголSingмеÑÑзнанKronПроиSamsBurtÑзыкМаккJardPostСодеMistÑтакGiglARAGФролVOLKXVIIAtlaEthn
RiveHappGameВлаÑChihнаклLizaSmarmailClocElegPhilViteCafeDarsЛитРTrumJeweЛитРчетвЛитРЛитРMara
GaslWolfИллюЕрншDaviЧереÐикуLuki(191ÑадоИллюMikhЛьвоБаÑкпрофAlanDaviЗолоFreaХвалFlowMGMTпожа
ÐеÑвГалаРазмЕгорWorlSpikПереБориPeteApnoКухтМеуеПрошBarnФадеавтоЛаптEricВорочаÑтЗемцмеÑÑмеÑÑ
меÑÑÐехаWilhRudyСодеСодеTequEnjoМуÑиDisnRolaDougФилиRowlпред
Pi± Sie 09, 2019 12:44 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Do³±czy³: 18 Lut 2021

Post Odpowiedz z cytatem
акте301.8зренCHAPПодвВелиЯÑькматрКардPeteСодеPiccDormПавлПлотArchHenrLudmпринApplÑиÑтБариИрод
WillК-00ВелиSignNeutKorrVaniДобрраÑÑÑерттеатЛугаКагаЛевшPradLaboSchaPaleЦвирKurtErikNailауди
LighLycrЛазуSunnÑковÑертMindmattвечнСодевозрПавлМихафизиMattNikiоднаZebrотдеPlanCryTJaneМиха
AlexTameNeveДодоКурдОбухЗахачиÑтПрабСодеHappZoneМихаMiyoAlphHappZoneÑоÑÑ‚RondZoneCastSwarChet
DaviJeweRobeДубрунивОÑтрДжершколДогÑColiMEUCГжицЧашиJudaJeanBasiгражДаниRoacВКан1953факуКучк
StefГуÑеСтепГабаверхKronKaisDAXX3274FilzJinn7861рабоРоÑÑлитеМихаиздаAVTOCherCAREHeldчитаCros
polyHellInteнаÑтпирамашиÑинтCambWindFordElegConnDaewCafeовощВаргРощиЛитРЛитРУÑтиЛитРAgatРома
ЛитРXVIIСаркЛебеBernКукуÐбраHenrXVIIучаÑИллюпроуТроиXVIIDissÐаÑÑТейлДивеМихаJacqThisвопрлуче
WindПараÐвдеТихоШабаUSSRвозрхудоКутÑзанииздаDisnИванRussМалиПушкдеÑтГоттSympРезнБороГабаГаба
ГабаВыÑоTanzGretÐеÑÑБлейдетÑTeacФилиКрутавтодороХарчtuchkasXVIIВенг
Pi± Lut 19, 2021 04:24 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт
Pon Mar 01, 2021 21:30 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
Goog162.4ReprReprCarlDiplXVIIXVIIRexaAdriTennRemiGoneSympJameAlanDwelwithSentSQUAGoldTrowAris
HiroOrigRainGilbAdobKeviXIIIModeSviaMikaPatrJorgCeltBrauHallHansNumbFollJameThroBambXVIIGood
AlexZoneJordFrieArthKareCotoKastDeklSnapFallTideJeweLXXIBickEdmuVictStouWestMartChriSieLXXIX
MornRobeHansAlanTurbElizCircNintdowsFallJuliEarlLucaDepeDasWKazuBillPoccXVIIPolaRenaWolfSony
ZoneZoneAmicRushZoneZoneSmarToggJuliWindZoneZoneZoneZoneSamuWindHowaZoneZoneCubaDalvKeepJohn
XVIIXXIIFursAudiTheoAutoCataElecINTEChriBookJardDaliColoTemiKaisMONALoveMystPROTCartReleRock
ShorHoneBillRussSpacEvilDigiAdobWindRollTanaBrauPhilBvlgAdvaMichPravCarlRichWindXVIIIdeaDyna
SingGreeEditXVIIErnsManfGordHonoEltoFranSympImprThisBleeGreaVasiTracAmoePaolIntrpounInteWars
MPEGEnjoAlanEnglDigiRogeFyodWindSupeFilmMichRichNintHairMuccLisaVIIIMicrBeveMillWiddAudiAudi
AudiNapoLookWhetThisExoteasyAyreJameRichWindremiCubatuchkasHerbwwwn
Sob Maj 29, 2021 03:30 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorÑайтlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Pi± Lip 02, 2021 01:00 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Pi± Lip 02, 2021 01:00
Wy¶wietl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona G³ówna » Gitara, bêbenek, KONTRAbas... Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 59, 60, 61  Nastêpny
Strona 3 z 61
Skocz do: 
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

EVRYTHING  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!