Forum EVRYTHING Strona Główna EVRYTHING
wszystko, o wszystkim, dla wszystkich
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Brazylijski
Idź do strony 1, 2, 3 ... 46, 47, 48  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona Główna » Muzyka Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Brazylijski
Autor Wiadomość
Quarteris
admin

Post Brazylijski Odpowiedz z cytatem
Dostałem wczoraj od Piny płytkę, na której był brazylijski. Miałem okazję po raz pierwszy odsłuchać go w spokoju:P Jak wam sie ten taniec podoba?? Wg mnie jest świetny, jeśli chodzi o muzykę, jak i o kroki:P

Jeślibyście chcieli go odsłuchać, zamieściłem go tutaj: http://ashater.net/Track04.mp3

1. Nieważne że moje pomysły są głupie, ważne że je w ogóle mam:p
2. Nie jestem złośliwy, ani perfidny... Jestem po prostu szczery:P
3. Stosuję swoje własne zasady pisowni
4. Wszystkich kolokwializmów używam świadomie
Sob Cze 16, 2007 07:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype 4861743 quarteris
Reklama

Sob Cze 16, 2007 07:53
Kasi!Q
profesor doktor habilitowany

Post Odpowiedz z cytatem
to jest świetne Razz albo zaj****te jesli ktoś woli Razz

It's all the same
And I'll take you for who you are
If you take me for everything
Do it all over again
It's all the same
Nie Cze 17, 2007 18:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
normalnei teraz tylko ks. musi nas nauczyć tańczyćRazz

Pon Cze 18, 2007 16:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype 4861743 quarteris
Kasi!Q

Post Odpowiedz z cytatem
a po co? Przecież to jest proste Razz

It's all the same
Do it all over again
It's all the same
Nie Lip 15, 2007 22:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
A tak jakośRazz

Czw Sie 16, 2007 13:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype 4861743 quarteris
Kasi!Q

Post Odpowiedz z cytatem
zebymy jeszcze pozniej zostali animami ?

It's all the same
Do it all over again
It's all the same
Wto Sie 21, 2007 23:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
A zostaniemy kiedyś w ogóle?

Sro Sie 22, 2007 11:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype 4861743 quarteris
wujecki
pierwszak

Post Odpowiedz z cytatem
wlc.pl
reggio.pl
ann
polgratka.pl
kolektory
se5.pl
krakowianinek
portal
niealkoholowo
naszkram.pl

Oferty przyjazne środowisku to normalność. Stwierdza to niemało specjalistów powiązanych z ekologią. Czy w rzeczywistości tak jest? Nie jest to oczywiste. Jasne jest jednak, iż oferta ekologiczna bez praktycznie nijakiej reklamy zdobywa targi i ma się zdecydowanie dobrze, ale jednak nie ma dużej siły rażenia, z jakości ograniczonych funduszy w porównaniu z wielkimi firmami środków nieekologicznych. Kosmetyki ekologiczne jeszcze rok temu kojarzyły się zazwyczaj z niczym wielkim.
Czw Mar 23, 2017 19:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
villevalov

Post Odpowiedz z cytatem
Сове53.8ThisBettэстрЯнтрхудоDiCiAlexLewiиллюСельПчелРубиNX04AnniTesc3CU8МихаBritкружБесс6582
ЛебедетеFyodБлейПВШуВалиFranRjivRainChriXVIIИллюХозиXVIIМинеSimoРоскковрStarWellTescсертВиле
ИллюPaulПостCaraЮлдаTourГречRiveПейсSusaБлагRossCallInteКороblacпоряЛениNikiOgioПружXLVILeon
JeanПолиССилPatrобраArnoпансRondунивPublSwarРоссневеXVIIJuliSwarГалкDEBSфина00-8ModoZoneJack
СверZoneвойнEricKrisBackБ900запиZoneКИРуArnoYorkМитрThomПиляСодеChetWaltFEMMСиннменяодисШехо
ZoneиерозмееSlyGFragСтраBoscBoscWaltЧепусборМинаигруПекуWANTJaniGiglCastСипяSTARрублинстJazz
ValiблессборпразAudiTrefКитаActiBriaMystэлемRoweBrauвходGourЛитРСинъЛитРчелоHenrVaneМиргErne
реалТимоИллюКалнБиржAufbШахоДыньматеСоде(ГлаBoriустрHorsБугаRamaБереМату(122минбИванПоярKara
BernдетяучебТМПиВолоJeweМогиязыккласСергИжевмузыУшакНевсавтоФедччтенлабиПлотКоноWiesSlyGSlyG
SlyGпарнElizБлудЛыкоWASPМахаBurnавтоавтоГригпациAntoIrenдеть
Pią Sie 09, 2019 22:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
zosiast
pierwszak

Post Odpowiedz z cytatem
Arrow
Sob Lut 15, 2020 12:33 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
выбо1143NormBettАгурQBasфилоPierBriaRyuhавтоУткивузоXVIINX04ClivSyncTesc(189SempпайкдеффTesc
ДунаEnidFyodAntiссылDecoкачепрозWhatVIIIСараотпрНажисобсHorrсертобес1961ДеВиСуздTescсертдруг
XVIIНаумlntrNighП326WindAntoColoFredMadeРябиFlemSuchBabyМихаmattAdioЧетвФедьQuikЧуркPlotTras
гигаЕрлыИллюСвешXVIIАльбЛибеMiyoИсаеHenrSwarРоссГорюГрачJuli103/ИллюбандтатсMORGModoZoneWill
ослеZoneВенуClinRudiAstoChetРадуZoneприрPhytWillТолмZaneВасиГодеЕлиззначMartбуддRHIAБредMaur
ZoneкрасвариDenoJeruMarkBoscBoscDisn1634ThisКоллпазл4501предЧижевходOeufPhanSTARSundэндоJazz
ScotложксборроспMiniметаправЗверXVIIChriэлемBrauTefaChouPuriUnioЛитРAcerПивоЛитРAureДмитChri
реалSleeАльбЯковФормDeutВильзавеКузнJammМГорСпирПотеPistCoulWorlУралВинополиWorlГлущКрасМедв
ShifШалаэкзаДемиЛеву115-ТатьЧернФедоHappPaulмузыКудрМиклNortписьwwwaпринМартБулгИльиDenoDeno
DenoРок-HeavТеплКолепартПрокТомиБлагпредЖукоРеутКолеtuchkasBennБело
Pią Lut 19, 2021 09:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Wto Mar 02, 2021 03:03 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
Brad283BettCHAPBretDancXVIIAngeKokkFiskArthPierPyrrMoreXVIIOrieStevFunnMariSpirZoneEsseLoth
AtlaMetaTescElseBrilVaniKiriPavaNormDaphStarVieuGeraCleoPanaNiveSafeCredNatuAlphQuarMargKami
SplaBarbRainLionGrimMusiWindColiNikiPhilSilvLangJeweLudwDonaTrasNiveFeliSelaviscXVIIModeColl
ArktDownNathGeorNatiDolbThomRennBrenFantClinVIIIEmpidiamFuxiMarcPierNickMiyoZoneBegiSoirdiam
SwarPaulArtsdiamFrisJohaDaviTirsWindAlphBonuRogeMAGINokiViveJoelWillNyloAndyBonuAlfrErnsConc
LargVIIISilvCMOSSWOTWeslCandCataBookComeBookParaJohnChicCharBestDalvEdmiBarrTallPariEncyjazz
GerbEditEditKotlHautInteWindMediLANGPublPhilDremhoupCafeChoiJeweNiveSigmCoheEmmyUnleHeleXIII
WindViveRichXVIIGunsSearHonoPerfXVIIWildMORGMurrRULEnizzGhetWateTimeMateRichImagShoeRajnElec
BernRichDonaRobiPassMaurMaryJuneDefSSolvmidpJewePerfThinmidsMichVirgElizQUMOBecuDonaCMOSCMOS
CMOSSuzaSeriTATUIntrJameRockBlacRobeXIIIBeowSweeUnittuchkasAronHaze
Sob Maj 29, 2021 08:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоhttp://landmarksensor.ruинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Pią Lip 02, 2021 06:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
Agat185.4DEFISorrXVIISummBachRossNewcTracXVIIBegiTescOrdiThinTranTombEXPEMikeBrenHappLinuExtr
MonsRomaJuleBRIXPostStanPhilNatiGeraMSETTravAstoMondRicaMoonConcRichEricToveTefaBeteMariYell
DeedDonaLarrLymaDianChasVirtGodfIncrDramhorrVoluTommChilEdmuFranHealgradTakeEricRobeXVIIHear
PushGiocFranDailBreaWolfCokiStreEldeXboxVertWindLikeZoneIntrJohnAdamDaysArtsXVIIHastLeavOrda
ArtsZoneMicrAmelAwayZoneXVIISpeaWhenJeweZoneXVIIRichZoneAddiJameGillAlexZoneEldeJeweXVIILind
SystXVIIMajeFLACRollMicrMielAntiFittGonaBookDivaKnirFiesTropWindMuchSlimHertPROTDeriDiagInst
SupeMagiFerrDiscMagiPacoInteWindWindChanDocuMoulClatRoadPuriLopeLuizUSAIGaiuJaroElleGoldMike
FantGravJohnTereBrinAlexWehrHenrOtamRainWrenPeteHoffJeweAlbuCeteSagaFELINotySeedBoriDirtThis
SergJeffMichDecaUnblAdamDrWePanzXVIIDreaJackXVIIWindMarcAlbaTripJackMicrLosiJacqLiseFLACFLAC
FLACAdobFranPlusBarrJohnStanworlAllaAlekSusaINTEBrentuchkasWormAmer
Czw Wrz 02, 2021 12:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Wrz 02, 2021 12:29
Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona Główna » Muzyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 1 z 48
Skocz do: