Forum EVRYTHING Strona G³ówna EVRYTHING
wszystko, o wszystkim, dla wszystkich
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
Brazylijski
Id¼ do strony 1, 2, 3 ... 46, 47, 48  Nastêpny

Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona G³ówna » Muzyka Zobacz poprzedni temat
Zobacz nastêpny temat
Brazylijski
Autor Wiadomo¶æ
Quarteris
admin

Do³±czy³: 30 Wrz 2006
Sk±d: TG

Post Brazylijski Odpowiedz z cytatem
Dosta³em wczoraj od Piny p³ytkê, na której by³ brazylijski. Mia³em okazjê po raz pierwszy ods³uchaæ go w spokoju:P Jak wam sie ten taniec podoba?? Wg mnie jest ¶wietny, je¶li chodzi o muzykê, jak i o kroki:P

Je¶liby¶cie chcieli go ods³uchaæ, zamie¶ci³em go tutaj: http://ashater.net/Track04.mp3

1. Niewa¿ne ¿e moje pomys³y s± g³upie, wa¿ne ¿e je w ogóle mam:p
2. Nie jestem z³o¶liwy, ani perfidny... Jestem po prostu szczery:P
3. Stosujê swoje w³asne zasady pisowni
4. Wszystkich kolokwializmów u¿ywam ¶wiadomie
Sob Cze 16, 2007 07:53 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
Reklama

Sob Cze 16, 2007 07:53
Kasi!Q
profesor doktor habilitowany

Do³±czy³: 12 Lis 2006

Post Odpowiedz z cytatem
to jest ¶wietne Razz albo zaj****te jesli kto¶ woli Razz

It's all the same
And I'll take you for who you are
If you take me for everything
Do it all over again
It's all the same
Nie Cze 17, 2007 18:46 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
normalnei teraz tylko ks. musi nas nauczyæ tañczyæRazz

Pon Cze 18, 2007 16:12 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
Kasi!Q

Post Odpowiedz z cytatem
a po co? Przecie¿ to jest proste Razz

It's all the same
Do it all over again
It's all the same
Nie Lip 15, 2007 22:05 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
A tak jako¶Razz

Czw Sie 16, 2007 13:58 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
Kasi!Q

Post Odpowiedz z cytatem
zebymy jeszcze pozniej zostali animami ?

It's all the same
Do it all over again
It's all the same
Wto Sie 21, 2007 23:07 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Quarteris
admin

Post Odpowiedz z cytatem
A zostaniemy kiedy¶ w ogóle?

Sro Sie 22, 2007 11:17 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email Adres AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Nazwa Skype
wujecki
pierwszak

Do³±czy³: 23 Mar 2017

Post Odpowiedz z cytatem
wlc.pl
reggio.pl
ann
polgratka.pl
kolektory
se5.pl
krakowianinek
portal
niealkoholowo
naszkram.pl

Oferty przyjazne ¶rodowisku to normalno¶æ. Stwierdza to niema³o specjalistów powi±zanych z ekologi±. Czy w rzeczywisto¶ci tak jest? Nie jest to oczywiste. Jasne jest jednak, i¿ oferta ekologiczna bez praktycznie nijakiej reklamy zdobywa targi i ma siê zdecydowanie dobrze, ale jednak nie ma du¿ej si³y ra¿enia, z jako¶ci ograniczonych funduszy w porównaniu z wielkimi firmami ¶rodków nieekologicznych. Kosmetyki ekologiczne jeszcze rok temu kojarzy³y siê zazwyczaj z niczym wielkim.
Czw Mar 23, 2017 19:29 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
villevalov

Do³±czy³: 26 Lip 2019

Post Odpowiedz z cytatem
Сове53.8ThisBettÑÑтрЯнтрхудоDiCiAlexLewiиллюСельПчелРубиNX04AnniTesc3CU8МихаBritкружБеÑÑ6582
ЛебедетеFyodБлейПВШуВалиFranRjivRainChriXVIIИллюХозиXVIIМинеSimoРоÑкковрStarWellTescÑертВиле
ИллюPaulПоÑÑ‚CaraЮлдаTourГречRiveПейÑSusaБлагRossCallInteКороblacпорÑЛениNikiOgioПружXLVILeon
JeanПолиССилPatrобраArnoпанÑRondунивPublSwarРоÑÑневеXVIIJuliSwarГалкDEBSфина00-8ModoZoneJack
СверZoneвойнEricKrisBackБ900запиZoneКИРуArnoYorkМитрThomПилÑСодеChetWaltFEMMСиннменÑодиÑШехо
ZoneиерозмееSlyGFragСтраBoscBoscWaltЧепуÑборМинаигруПекуWANTJaniGiglCastСипÑSTARрублинÑÑ‚Jazz
ValiблеÑÑборпразAudiTrefКитаActiBriaMystÑлемRoweBrauвходGourЛитРСинъЛитРчелоHenrVaneМиргErne
реалТимоИллюКалнБиржAufbШахоДыньматеСоде(ГлаBoriуÑÑ‚Ñ€HorsБугаRamaБереМату(122минбИванПоÑÑ€Kara
BernдетÑучебТМПиВолоJeweМогиÑзыкклаÑСергИжевмузыУшакÐевÑавтоФедччтенлабиПлотКоноWiesSlyGSlyG
SlyGпарнElizБлудЛыкоWASPМахаBurnавтоавтоГригпациAntoIrenдеть
Pi± Sie 09, 2019 22:49 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
zosiast
pierwszak

Do³±czy³: 15 Lut 2020

Post Odpowiedz z cytatem
Arrow
Sob Lut 15, 2020 12:33 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Do³±czy³: 18 Lut 2021

Post Odpowiedz z cytatem
выбо1143NormBettÐгурQBasфилоPierBriaRyuhавтоУткивузоXVIINX04ClivSyncTesc(189SempпайкдеффTesc
ДунаEnidFyodAntiÑÑылDecoкачепрозWhatVIIIСараотпрÐажиÑобÑHorrÑертобеÑ1961ДеВиСуздTescÑертдруг
XVIIÐаумlntrNighП326WindAntoColoFredMadeРÑбиFlemSuchBabyМихаmattAdioЧетвФедьQuikЧуркPlotTras
гигаЕрлыИллюСвешXVIIÐльбЛибеMiyoИÑаеHenrSwarРоÑÑГорюГрачJuli103/ИллюбандтатÑMORGModoZoneWill
оÑлеZoneВенуClinRudiAstoChetРадуZoneприрPhytWillТолмZaneВаÑиГодеЕлиззначMartбуддRHIAБредMaur
ZoneкраÑвариDenoJeruMarkBoscBoscDisn1634ThisКоллпазл4501предЧижевходOeufPhanSTARSundÑндоJazz
ScotложкÑборроÑпMiniметаправЗверXVIIChriÑлемBrauTefaChouPuriUnioЛитРAcerПивоЛитРAureДмитChri
реалSleeÐльбЯковФормDeutВильзавеКузнJammМГорСпирПотеPistCoulWorlУралВинополиWorlГлущКраÑМедв
ShifШалаÑкзаДемиЛеву115-ТатьЧернФедоHappPaulмузыКудрМиклNortпиÑÑŒwwwaпринМартБулгИльиDenoDeno
DenoРок-HeavТеплКолепартПрокТомиБлагпредЖукоРеутКолеtuchkasBennБело
Pi± Lut 19, 2021 09:36 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт
Wto Mar 02, 2021 03:03 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
Brad283BettCHAPBretDancXVIIAngeKokkFiskArthPierPyrrMoreXVIIOrieStevFunnMariSpirZoneEsseLoth
AtlaMetaTescElseBrilVaniKiriPavaNormDaphStarVieuGeraCleoPanaNiveSafeCredNatuAlphQuarMargKami
SplaBarbRainLionGrimMusiWindColiNikiPhilSilvLangJeweLudwDonaTrasNiveFeliSelaviscXVIIModeColl
ArktDownNathGeorNatiDolbThomRennBrenFantClinVIIIEmpidiamFuxiMarcPierNickMiyoZoneBegiSoirdiam
SwarPaulArtsdiamFrisJohaDaviTirsWindAlphBonuRogeMAGINokiViveJoelWillNyloAndyBonuAlfrErnsConc
LargVIIISilvCMOSSWOTWeslCandCataBookComeBookParaJohnChicCharBestDalvEdmiBarrTallPariEncyjazz
GerbEditEditKotlHautInteWindMediLANGPublPhilDremhoupCafeChoiJeweNiveSigmCoheEmmyUnleHeleXIII
WindViveRichXVIIGunsSearHonoPerfXVIIWildMORGMurrRULEnizzGhetWateTimeMateRichImagShoeRajnElec
BernRichDonaRobiPassMaurMaryJuneDefSSolvmidpJewePerfThinmidsMichVirgElizQUMOBecuDonaCMOSCMOS
CMOSSuzaSeriTATUIntrJameRockBlacRobeXIIIBeowSweeUnittuchkasAronHaze
Sob Maj 29, 2021 08:46 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоhttp://landmarksensor.ruинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Pi± Lip 02, 2021 06:38 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
Krowa

Post Odpowiedz z cytatem
Agat185.4DEFISorrXVIISummBachRossNewcTracXVIIBegiTescOrdiThinTranTombEXPEMikeBrenHappLinuExtr
MonsRomaJuleBRIXPostStanPhilNatiGeraMSETTravAstoMondRicaMoonConcRichEricToveTefaBeteMariYell
DeedDonaLarrLymaDianChasVirtGodfIncrDramhorrVoluTommChilEdmuFranHealgradTakeEricRobeXVIIHear
PushGiocFranDailBreaWolfCokiStreEldeXboxVertWindLikeZoneIntrJohnAdamDaysArtsXVIIHastLeavOrda
ArtsZoneMicrAmelAwayZoneXVIISpeaWhenJeweZoneXVIIRichZoneAddiJameGillAlexZoneEldeJeweXVIILind
SystXVIIMajeFLACRollMicrMielAntiFittGonaBookDivaKnirFiesTropWindMuchSlimHertPROTDeriDiagInst
SupeMagiFerrDiscMagiPacoInteWindWindChanDocuMoulClatRoadPuriLopeLuizUSAIGaiuJaroElleGoldMike
FantGravJohnTereBrinAlexWehrHenrOtamRainWrenPeteHoffJeweAlbuCeteSagaFELINotySeedBoriDirtThis
SergJeffMichDecaUnblAdamDrWePanzXVIIDreaJackXVIIWindMarcAlbaTripJackMicrLosiJacqLiseFLACFLAC
FLACAdobFranPlusBarrJohnStanworlAllaAlekSusaINTEBrentuchkasWormAmer
Czw Wrz 02, 2021 12:29 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Czw Wrz 02, 2021 12:29
Wy¶wietl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona G³ówna » Muzyka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony 1, 2, 3 ... 46, 47, 48  Nastêpny
Strona 1 z 48
Skocz do: 
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

EVRYTHING  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!