|
EVRYTHING
wszystko, o wszystkim, dla wszystkich
|
|
Autor |
Wiadomość |
Kornela
pierwszak
|
|
aplikacja na dokumenty |
|
Cześć wszystkim
Poszukuję aplikacji na telefon do której będę mogła zeskanować dokumenty czy wyniki badań od lekarza. Trochę mi się ich nazbierało i powoli zaczynam się w tym gubić. Chciałabym to jakoś uporządkować i mieć w jednym miejscu pod ręką.
|
|
Nie Lip 10, 2022 17:25 |
|
 |
Reklama
|
|
Nie Lip 10, 2022 17:25 |
|
 |
CookieLover
pierwszak
|
|
Re: aplikacja na dokumenty |
|
 |
 |
Cześć wszystkim
Poszukuję aplikacji na telefon do której będę mogła zeskanować dokumenty czy wyniki badań od lekarza. Trochę mi się ich nazbierało i powoli zaczynam się w tym gubić. Chciałabym to jakoś uporządkować i mieć w jednym miejscu pod ręką. |
Polecam aplikację MojeZdrowie24. Posiada właśnie te funkcje jakich szukasz. Mi się ona super sprawdza.
|
|
Sro Lip 13, 2022 18:44 |
|
 |
CoffeeIsLife
pierwszak
|
|
|
 |
 |
Cześć wszystkim
Poszukuję aplikacji na telefon do której będę mogła zeskanować dokumenty czy wyniki badań od lekarza. Trochę mi się ich nazbierało i powoli zaczynam się w tym gubić. Chciałabym to jakoś uporządkować i mieć w jednym miejscu pod ręką. |
Ja używam aplikacji MojeZdrowie24. Pozwala ona na uporządkowanie całej dokumentacji medycznej i jest bardzo wygodna i intuicyjna w obsłudze. W pełni polecam.
|
|
Nie Lip 17, 2022 20:43 |
|
 |
Kornela
pierwszak
|
|
|
 |
 |
Polecam aplikację MojeZdrowie24. Posiada właśnie te funkcje jakich szukasz. Mi się ona super sprawdza. |
Idealnie, a ta aplikacja jest w pełni darmowa czy obowiązują jakieś opłaty żeby z niej korzystać?
|
|
Pią Lip 22, 2022 20:00 |
|
 |
CookieLover
pierwszak
|
|
|
 |
 |
Idealnie, a ta aplikacja jest w pełni darmowa czy obowiązują jakieś opłaty żeby z niej korzystać? |
Tak, aplikacja MojeZdrowie24 jest darmowa, a rejestracja jest bardzo prosta i szybka.
|
|
Sob Lip 23, 2022 21:35 |
|
 |
Kornela
pierwszak
|
|
|
 |
 |
Tak, aplikacja MojeZdrowie24 jest darmowa, a rejestracja jest bardzo prosta i szybka. |
Super, a czy ta aplikacja jest może dostępna w AppStore?
|
|
Sro Sie 03, 2022 21:21 |
|
 |
CookieLover
pierwszak
|
|
|
 |
 |
Super, a czy ta aplikacja jest może dostępna w AppStore? |
Ja akurat korzystam z tej aplikacji na Androidzie ale wiem, że jest ona dostępna również na iPhony bo moja znajoma (która z resztą mi tą aplikację poleciła) korzysta z niej na iPhonie.
|
|
Pią Sie 05, 2022 11:36 |
|
 |
Reklama
|
|
Pią Sie 05, 2022 11:36 |
|
 |
|