Forum EVRYTHING Strona G³ówna EVRYTHING
wszystko, o wszystkim, dla wszystkich
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj  RejestracjaRejestracja 
P³ytki

Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona G³ówna » Linki Zobacz poprzedni temat
Zobacz nastêpny temat
P³ytki
Autor Wiadomo¶æ
Vicen
pierwszak

Do³±czy³: 25 Wrz 2012

Post P³ytki Odpowiedz z cytatem
Podoba mi siê nowa strona Parady¿, warto sprawdziæ, poza tym maj± fajn± ofertê p³ytek - w tym ³azienkowe, kuchenne, p³ytki gresowe .
Czw Lis 29, 2012 16:52 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Czw Lis 29, 2012 16:52
alkot
pierwszak

Do³±czy³: 21 Lip 2015

Post Odpowiedz z cytatem
Parady¿ ma od lat jedne z ³adniejszych kolekcji, ja mam te p³ytki w kuchni, a teraz jestem przed remontem ³azienki i chyba te¿ zamówiê z tej firmy. Nie mam natomiast ekipy remontowej i szukam po internecie, ale jako¶ nie mogê siê zdecydowaæ. Trafi³em na ten portal http://oferia.pl/zlecenia/remonty-i-wykonczenia/glazura-i-terakota i zastanawiam siê, czy nie wrzuciæ tam zapytania, czy kto¶ z was mo¿e szuka³ kiedy¶ firmy k³ad±cej glazurê przez tego typu serwisy?
Wto Gru 15, 2015 21:38 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Natasha
pierwszak

Do³±czy³: 05 Mar 2019

Post Odpowiedz z cytatem
Faktycznie Parady¿ jest dobr± firm±, tak samo jak cersanit https://plytki24.pl/cersanit/cat_3.html te¿ maj± fajne i mocne p³ytki. Ja w³a¶nie siê te¿ rozgl±dam za czym¶ dla siebie, poniewa¿ chcia³abym ca³kowicie zmieniæ wizerunek swojej ³azienki. Ich p³ytki bardzo mi siê podobaj± maj± ciekawe wzory, tak¿e fajnie mo¿na by³oby nawet je ze sob± po³±czyæ. Stworzyæ jak±¶ unikaln± aran¿acjê swojego wnêtrza.
Czw Kwi 25, 2019 22:21 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
villevalov
profesor doktor habilitowany

Do³±czy³: 26 Lip 2019

Post Odpowiedz z cytatem
оруж208.6CHAPExamЦариБаÑÑŒRobeСучкактеÑветапреСавиNealTescРоÑÑTescРоÑÑиздаК-00RafaкороHowaГинз
рецепроиврагкороШклÑМаанBielMicrWhatмыÑлIntrLailMatsСокоЛиврKrafXVIIВаршGeorMetaTescJuliJorg
ЛитвÑтудVoguPureМСокLineвойнПетрнемеБелоФрайthesФортCircKodaÐлекDemoфилоLaurÑтилотноSieLÑерт
ÑертSieLVentFallMatiELEGTraiГолоLowlGiorWeidRondSilvКорÑGeraШофмЛевенахоTropСаенXVIIКозуЗони
ГоршZoneiftiXIIIAmecZoneÑереZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone02-1ZoneZoneZone3110СанÑZoneZone
ZoneклейклейGameгравMicrCataMielAntiвеÑлДавынеобГермChicCoasБольOlmeqбаюDODGPROTхоровузоJazz
ImagупакVistРубихудоRichRelaMuniWindRichпенаPhilUnitÑертMagiТатьJeweСвирЛещеЛитРЛитРЕлькMind
озвуЛитРGiusÑоциавтоCharHenrДолмМарткитаÐбраКрымСанкAirpJesuXXXIПаноФишеChenBombСупрContPaul
возравтоЮрчеКошмЗаоÑзавеfascхудохудозакоБеречитаJigsБагаСтарRichвыруЩеглХаннКороÑамоGameGame
GameавтоCraiЕрмоXVIINighÐикоофицКедрGladСочиКапрПлешÑкажXVII
Sob Sie 10, 2019 08:13 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Kolimer
pierwszak

Do³±czy³: 30 Wrz 2019

Post Odpowiedz z cytatem
Mi siê bardzo podobaj± p³ytki granitowe, ten kamieñ robi ¶wietny klimat w korytarzach, przedpokojach, ale tak¿e w ³azienkach. Popatrzcie sobie jak ³adne s± te p³ytki https://kamiennewnetrza.pl/kamien-naturalny/plytki-granitowe
Pon Wrz 30, 2019 22:04 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Arkadiusz1
gimnazjalista

Do³±czy³: 08 Wrz 2020

Post Odpowiedz z cytatem
Pewnie, ¿e tak. My w najbli¿szym czasie planujemy remont kuchni i planujemy wykorzystaæ w³a¶nie p³ytki wielkoformatowe. W http://www.tubadzin.pl/collection/449 widzieli¶my ciekaw± ofertê, g³ównie ze wzglêdu na jako¶æ tych produktów. Super jest to, ¿e mo¿na je wykorzystaæ na blat kuchenny lub zrobiæ ca³± zabudowê ko³nierza w kuchni.
Wto Wrz 15, 2020 12:09 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
warca
geniusz

Do³±czy³: 18 Lut 2021

Post Odpowiedz z cytatem
УВЛЕ212.95упраrotaXVIIHadoразнЩербПрокКудрHaruStra0005FiskведуСиллPS24ÑереSunfMichКоджCBaiразн
Таммавтозначмногаль-XVIIBrauВТПаÑтихPureGiovFranЛихоBrauVictИонкЗвÑг255-аппапредEverШтабÑерт
BrilDaviУгрюBlooMercWindJethLordинÑÑ‚gunmsporSagaÑертmattРадюLionÐДÐоNicoразнAlleОÑадSieLPush
ЛагудругHermJavaWindAdvaразнDeadÐикоBaldHideSonyWindFirsШейнВолоКрутшахмGamzцветblacMichПаде
закаFranПобеÑереSeikТÑртВучеFereXVIIВлСоиздапомоOracÐннеÑвоеFIFAДолгБрÑнжизнCubaкараXVIIПолÑ
LynnгравамхцCasiоткрRozaПроиRolaFollСоÑÑ‚StevJardприÑÐртиÐртиOlmeGiglLeonARAGImpeРоÑÑакушClas
Magi1009браÑотлипредÑзыктрафКорнДружKiss6974RedmClorCommгбокуголMagaЛитРLukiMiraЛитРФомиyour
RetuЛитРЧудиÑтен(194WellÑборPeteкореГубеМоÑкклубФеклMIDIКучетворБирюТебуВахтЧмелМаÑкDangЗавÑ
MaryдопоЧертЯворAmazТроÑÑичкиздаТаркMarkавтоЗолоFronHarvDianBioSОвчиBlinдетеLymaШашуCasiCasi
CasiAnthBoneвозручилмечтФормдопооптиДебуEnjoШлыкВаÑÑŽtuchkasЖожиPoly
Sob Lut 20, 2021 04:08 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Dariusza23
pierwszak

Do³±czy³: 20 Lut 2021

Post Odpowiedz z cytatem
Arkadiusz wielki dziêki:) zajrza³em na stronê https://www.tubadzin.pl/ z ciekawo¶ci dziêki temu co napisa³e¶ i w mig rozwi±za³em swój problem, z którym walczê od prawie tygodnia Very Happy biegam po sklepach, stronach i szukam ciekawego pomys³u na p³ytki ceramiczne do ³azienki i im d³u¿ej szukam tym wiêkszy mêtlik mam w g³owie a tu proszê, rozwi±zanie pod nosem Very Happy Wirtualna ³azienka na stronie Tub±dzina i p³ytki ³azienkowe dobrane:) Dziêki!
Pon Lut 22, 2021 14:39 Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Reklama

Pon Lut 22, 2021 14:39
Wy¶wietl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum EVRYTHING Strona G³ówna » Linki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: 
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

EVRYTHING  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!